Sovellus

 

Lämpimästi tervetuloa urheilijan henkisen terveydenhuollon sivuille!

Henkisestä terveydestä tai mielenterveydestä puhuminen ei perinteisesti ole kuulunut urheilun eetokseen. Tänä päivänä kuitenkin tiedämme, että urheilu ei suojaa henkiseen terveyteen liittyviltä haasteilta. Urheilijaa voidaan tukea ja auttaa.

Urheilijoiden ja taiteilijoiden henkisen terveyden asema UTHA tekee pioneerityötä Suomessa urheilijoiden, lopettaneiden urheilijoiden sekä eri alojen taiteilijoiden henkisen terveyden edistämiseksi. Toimintamme on moniammatillista ja teemme asiakkaillemme henkisen terveyden kartoituksia, hoitosuunnitelmia sekä toteutamme niitä hoidollisen ja psykoterapeuttisen lähestymistavan kautta.

Urheilijaa edesauttaa, kun hän on tietoinen omista henkistä terveyttä suojaavista tekijöistä kuten myös sitä kuormittavista riskitekijöistä. Varhainen tunnistaminen sekä nopeat toimenpiteet ennaltaehkäisevät ongelmien syntymistä ja kumuloitumista.

Meihin voit olla yhteydessä, mikäli olet kiinnostunut omasta tai urheilijasi henkisen terveyden tilasta. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä, niin henkisen terveyden edistämiseen kuin psyykkiseen oireiluun liittyvissä tilanteissa. Lisätietoja linkistä UTHA

Terveisin, Mia ja Satu


Powered by Powered by